# 1 // Äta gratis mässgodis

Att gå på mässa innebär naturligtvis mässgodis i massor, att kunna motstå dessa gratis godsaker är få förunnat. Det hela brukar dock i många fall leda till en snedfördelning av näringsämnen i kroppen, med magont som följ och i värsta fall kräkningar och att ens klagan över den krigshärjade inälvan skrämmer bort ens vänner. Mässgodis är inte att rekommendera. Tro mig, det är ingen idé att bestämma sig för att bara äta LITE mässgodis, för mässgodis är gratis och gratis är j*ligt gott! I det här fallet väger dock inte det goda upp de fruktansvärda konsekvenserna...

Att göra istället:

Gå på mässan ändå och plocka till dig godis, pennor, påsar, kataloger, nyckelringar o.s.v. Godiset ger du till fattiga barn och katalogerna gör du en brasa av åt några frusna hemlösa en kall vinternatt. Du ställer dig utanför ICA och lurpassar på gamla tanter. När de kommer ut ur affären och deras kassars handtag går sönder på grund av övervikt är du snabbt framme med en hel påse! Nyckelringarna lägger du upp på blocket och tjänar en liten peng på och med pennorna börjar du rita, blir så småningom bra på det och kan sedan försörja dig på konsten! 

Kommentarer
Postat av: annis pannis

Jag gillar starkt bloggidén! Helt klart suverän bara! :) Borde börja gå på mässor!

2010-02-05 @ 22:22:23
URL: http://annalyserar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så bra!

2010-02-06 @ 00:41:06
Postat av: Anneli Svensson

Vad händer med världen?! EN BLOGG! Äntligen kan jag börja säga "Blogga om det" till dig istället! ;) Jobba på inälvan! Ska genast länka.

2010-02-06 @ 11:57:58
URL: http://annelisvensson.blogg.se/
Postat av: Viktor Bijlenga

Vore kreativt om du skrev inlägget "starta en blogg" som 365:e, så förklarar du hur mycket tid det har tagit att starta bloggen.

2010-02-06 @ 12:38:15
URL: http://tresexfemkultur.blogg.se/
Postat av: Tant

mässgodis med papper, det borde väl funka

2010-02-15 @ 00:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0